Rólunk

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az egyedi műanyag tartályok, tározók, idomok, kádak és medencék tervezésében, gyártásában.

Társaságunk polipropilén (PP) és polietilén (PE) síklemezekkel, extrúderes és hagyományos hegesztéses eljárással dolgozik, így a legkülönbözőbb igényeket is maximálisan ki tudja elégíteni. Minden termékünk a megrendelő egyedi igénye szerint készül, nálunk nincs tervezési felár!


Mi nem csak eladni akarunk Önnek!

Széleskörű ismeretekkel rendelkező kollégáink tanácsaikkal igyekeznek a legcélszerűbb megoldások kiválasztásában. Amennyiben nincs konkrét elképzelése, úgy több lehetőséget is fel tudunk ajánlani Önnek, legyen szó ipari vagy otthoni felhasználásról.

Termékeinket legfőképp az élelmiszeripar, mezőgazdaság, kertészet, vízkezelés és a szabadidős felhasználás területeire állítjuk elő. A polipropilén és a polietilén alapanyagaink a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Élelmiszer-és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Központi Laboratórium (www.nat.hu) által bevizsgált, így mindennemű élelmiszer tárolására alkalmas!


Ismerjen meg bennünket és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Munkatársaink az árajánlat-kérésekre a lehető legrövidebb időn belül írásban válaszolnak. Főbb szolgáltatásainkról és a termékeink felhasználási területeiről itt olvashat bővebben.

Köszönjük megtisztelő figyelmét és eddigi bizalmát!